zaterdag 11 oktober 2014

11 Okt 2014

28 Sept 2014 is onze kleindochter ( nichtje) geboren , ze heet Benthe en alles is goed met moeder, vader en kind.
Ramon heeft al weer een tijdje last van diarree en een verkoudheid, vorige week kreeg hij last van hoofdpijn erbij en als hij zich bukte voelde hij dit in zijn voorhoofd.
Afgelopen dinsdag in het UMCG constateerden de verpleegkundige dat Ramon alles vast had zitten en zijn oor was ook geïrriteerd, ook had hij de laatste week steeds verhoging , het bleek dat Ramon de verkoudheidsvirus had.
Hij moest gaan stomen om te zorgen dat de slijm niet vast ging zitten en neusdruppels gebruiken, maar dat had hij al een week gedaan.Nu moest hij met zoutwater spoelen en hopen dat het los komt.
Hij heeft de kuren wel gehad, verder gaat het redelijk goed met Ramon en 28 Okt moeten we voor het laatst elke week naar het ziekenhuis.
Hij heeft dan een beenmergpunctie en en hartecho, dit om te kijken of er schade is opgelopen aan zijn hart door al die chemos.
Toen Ramon net de diagnose ALL kreeg is er ook al een hartecho gemaakt, en nu leggen ze de nieuwe hartecho ernaast voor vergelijken.na 28 Oktober moet Ramon nog 3 maanden een medicijn slikken, dit om een longontsteking tegen te gaan.
Zijn weerstand is nog laag en ook moet Ramon nog doorgaan met de Exjade, dit is voor zijn ijzeropstapeling die hij heeft.
Na 28 Oktober hebben we een eiind evaluatie van de afgelopen 2 jaar en wat erna nog gaat gebeuren.
Groetjes Yvonne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten