vrijdag 16 augustus 2013

15 augustus
7 augustus  heeft ramon de sonde erweer uit gespuugd, hij had zich verslikt in het tabletje van de plasmedicatie.
Hij heeft bij zichzelf een nieuwe sonde ingebracht, want er was een zuster en die zei als je de slang zelf inbrengt dan voel je precies wanneer je moet stoppen of door kunt drukken.
We waren die nacht om 0.00 uur wer in Dwingelo bij ons huisje.
Donderdag was Ramon nog niet echt lekker, hij was aan de diarree en hij hield nog vocht vast.
Vrijdag  weer naar huis, maar Ramon was nog steeds niet lekker in zijn maag.
Dinsdag weer naar het UMCG geweest voor kuren, zijn bloed was niet goed genoeg voor de MTX kuur want zijn leuko, s waren te laag ook mocht hij de hele week de 6 mp chemo niet en de medicatie om longontsteking tegen te gaan.
De Asparginaise kuur is wel doorgegaan.
Ramon heeft ook een medicatie voor zijn ijzeropstapeling en hij vind dit zo, n vieze medicatie, hij moet elke morgen op een nuchtere maag een grote mok vruchtendrank met erin opgelost 3 grote tabletten leeg drinken en daarna nog een half uur wachten om te eten.
Hij vroeg aan de oncoloog of er niet iets anders voor was maar de arts zei dat er wel wat anders was maar dat is dan een infuus in je been waardoor er elke nacht een medicijn doorloopt.
De leverwaarden zijn ook nog steeds verstoord en hij heeft nog steeds last van een ijstheekleurige urine, ze weten nog steeds niet waar het vandaan komt.
Dit vond Ramon ook maar niks.
Deze medicijn moet hij de hele behandeling gebruiken en misschien nog wel langer.
15.30 uur warenwe dinsdag weer thuis.
Vrijdag weer last van diarree en s, middags spuugde hij zijn sonde er weer uit hij was misselijk,  een voordeel was hij kon nuzelf een nieuwe sonde inbrengen.
Volgende week dinsdag weer naar het UMCG voor 2 kuren en danzien we wel weer verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten