woensdag 6 maart 2013

5 Maart

Dinsdag 26 februari weer naar het UMCG gegaan voor de 3 de MTX  kuur , de maandag  ervoor moest Ramon 4,5 liter vocht binnen krijgen en extra  tabletten nemen om zijn PH waarde
op peil te krijgen.
Dinsdag eerst een lumbaalpunctie gehad en daarna naar de afdeling waar hij even later
aangesloten werd op de 24 uurs chemo.
Ramon was direct al misselijk en moest al overgeven, daarna ging het beter.
We moesten weer op een kamer apart ivm zijn norovirus.
Deze keer ging het goed met de bloedspiegel, want die daalde snel.
Zaterdag nog weer een bloedtransfusie gehad en zondagochtend konden we naar huis.
Vanaf zondagnacht begon bij Ramon de diarree ,hij heeft maandag de grootste gedeelte van
de dag op het toilet doorgebracht want als hij al ging staan of lopen dan moest hij al rennen naar het toilet, dinsdag nog precies hetzelfde, we hebben weer contact gehad met het UMCG  en s,middags moesten we ons melden in het Deventer Ziekenhuis.
Daar kregen we te horen dat Ramon waarschijnlijk de enterovirus had, hij is daar gebleven tot 19.00 uur en de dokter liet aan Ramon over of hij naar huis wou of niet.
Ze konden op dit moment weinig voor Ramon doen, we moesten wel de volgende dag weer komen. Er moest eerst bloed geprikt worden en daarna naar de poli, maar Ramon had zo,n slechte nacht gehad , hij was de hele nacht aan het lopen geweest richting toilet en had hele erge buikkrampen.
Hij dacht bij zichzelf was ik maar in het ziekenhuis gebleven, nu moet ik er alsnog naar toe.
Vandaag is hij opgenomen en willen ze hem ook testen op andere virussen en vanaf vandaag had hij ook veel bloed bij de ontlasting en zijn  HB was ook weer laag 4.4 , maar ze wachten eerst nog even met een transfusie want ze willen morgen opnieuw bloedprikken.
Verder moeten we maar weer afwachten want het is zo weer dinsdag voor de laatste MTX kuur en dat betekent dus weer een opname van een aantal dagen.
Groetjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten