dinsdag 1 januari 2013

1 januarieAllemaal de beste wensen en een gelukkig,  gezond  2013 toegewenst.
27 december s,ochtens om 6.50 uur zaten we in de auto op weg naar het UMCG voor de cyclokuur, deze duurt in totaal 6 uur.Ramon was goed te pas en leek weinig last te hebben , we waren om 17.oo uur weer thuis en Ramon wou toch iets eten , hij heeft nog steeds de sonde voeding licht verteerbaar en hij mag er gewoon bij eten wat hij kan. Maar na een kwartiertje gaf hij ales weer over, ook de sonde was er weer uit., Thuiszorg gebeld maar die kwam pas tegen 19.30 uur , ze kon de sonde er goed inkrijgen  maar met het contoleren of die goed zat hoorde zij geen geluidje in de maag en ze vertrouwde het niet en ze belde de kinderarts van Deventer.
De thuiszorg moet een protocol volgen bij het inbrengen van een sonde en is er iets afwijkends dan moeten ze contact opnemen met een kinderarts.
We moesten om 20.30 uur richting Deventer voor de controle van de sonde, in het ziekenhuis hoorden ze ook niets en toen hebben ze er ijskoud water doorheen gespoeld en dat vernam Ramon wel in zijn maag dus de sonde zat goed en we konden weer richtinghuis.
Maandagochtend bloed geprikt in Raalte voor zijn HB en de uitslag werd s,middags door het UMCG naar ons doorgebeld.
Ramon zijn HB was weer 3.8 dus we konden s,middags om 14.00 uur weer richting Deventer voor een transfusie en we waren om 21.30 uur weer thuis!!!!!!!
Vrijdagochtend weer bloedprikken en we wachten maar weer af.
groetjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten