zondag 23 december 2012

23 decemberVrijdag 21 dec weer naar het UMCG geweest voor de start van de ARA- C kuur , Dan wordt de vap in groningen aangeprikt en de eerste van de 4 kuren word dan in het ziekenhuis gegeven en de volgende 3 thuis door de thuiszorg op aaneenvolgende dagen.
De 4 de dag moeten we weer naar het UMCG want Ramon krijgt een lumbaalpunctie en de laatste ARA- C,
De HB van Ramon was vrijdag weer laag 4.5 maar de artsen vonden dat we de bloedtransfusie er maandag wel bij konden doen want dan waren we toch de hele dag in Groningen.
Zaterdag voelde Ramon zich minder goed , hij was misselijk en als hij ging staan werd hij zwart voor zijn ogen; s,avonds heeft hij de  chemo; 6 mp er uitgespuugd en zondag gaf hij direct s,ochtends al over , dus zijn sondevoeding van die nacht heeft geen nut gehad..
Om 1 uur kwam de thuiszorg voor de ARA-C, Ramon had net de kuur gehad en hij begon weer over te geven en nu spuugde hij zijn sonde er ook uit.
De thuiszorg heeft nog geprobeert om de sonde er opnieuw in te krijgen maar het lukte niet en in overleg met het UMCG konden we naar Deventer en daar hebben ze mbv een soort verdovingsspray, om te ontspannen de sonde weer ingebracht.
Na een half uurtje konden we weer naar huis.
groetjes

1 opmerking:

  1. Hoi hoi allemaal,

    We willen jullie allemaal ondanks de omstandigheden toch een fijne kerst wensen. En voor jou Ramon hopen we dat je je wat beter voelt. We denken aan je! Zet hem op joh laat je niet kisten door deze kloten ziekte!! Je bent sterk en samen met je familie kom je er door!
    Liefs Erik & Silvia
    Eva, Iris & Ramona

    BeantwoordenVerwijderen